Obrada i vezanje armature

Obrada i vezanje armature

Obrada armature

U armiračkom pogonu TPC Kvatro, vrši se obrada glatke i rebraste armature od ø6 do ø25 kao i izrada svih vrsta uzengija po specifikaciji kupca. Obrada armature u pogonu vrši se na liniji sa mašinama za ispravljanje, sečenje i savijanje armature na električni pogon. Okosnica linije je automat MEP FOCUS16, za ispravljanje betonskog čelika od Fi6 do Fi16,

Vezanje armature

Izrada gotovih, prostih i srednje složenih armaturnih sklopova u pogonu:

 

  • Grede
  • Serklaži
  • Stubovi
  • Stepeništa
  • Temeljne stope i grede
  • Vezne grede

Proizvodnja Fert gredica

FERT grede sa blokovima ispune su osnovni materijal za savremene međuspratne konstrukcije.

Mala sopstvena težina gredica (8,50-13,00 kg/m’), obezbeđuje lako postavljanje na zidove i malu sopstvenu težinu celokupne konstrukcije.Fert grede se isporučuju pripremljene za ugradnju i ne zahtevaju dodatno armiranje.Veliki izbor dužine gredica omogućava najracionalniju gradnju bez otpadaka, sa minimalnom cenom koštanja.Mala sopstvena težina i prilagodljivost sistema pogoduje i za obnovu i naknadnu ugradnju kod postojećih objekata.

Fert gredice iz našeg proizvodnog programa su atestirane na Građevinskom fakultetu u Beogradu. Standardne fert gredice za laku montažnu tavanicu se proizvode do raspona od 6,80 m’. Ukoliko imate posebnih zahteva mimo standardne proizvodnje ili za rasponima preko 6,80, i u tom slučaju možemo Vam izaći u susret.

20 godina iskustva u proizvodnji fert gredica sa proizvedenih više stotina hiljada dužnih metara je garancija kvaliteta i poverenja.

Naši partneri

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju

ajde bre vise

ajde bre vise

proradi plz

jel radis?

You have Successfully Subscribed!

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

ovde mozda?

You have Successfully Subscribed!